Premis FPemprèn

| Tema: Formació professional

Convocada l'11a edició d'aquests guardons per a projectes emprenedors en l'FP

L'AMB i la Fundació BCN Formació Professional han convocat l'11a edició dels Premis FPemprèn que volen reconèixer i premiar els millors projectes de caire emprenedor de l'alumnat d'FP que estudia a l'àrea metropolitana de Barcelona.

Els projectes empresarials han de plantejar idees innovadores sobre un nou producte o servei o la millora d'aquests, en una perspectiva d'iniciativa de negoci constitutiva d'empresa. També forma part de l'objecte d'aquesta convocatòria promoure iniciatives emprenedores que permetin millorar el procés de transició a la vida activa de les persones que han optat per l'FP com a etapa formativa.

La finalitat dels premis és potenciar el reconeixement i el prestigi social de l'FP, així com reconèixer alguns valors entre l'alumnat d'FP, molt especialment els relacionats amb la iniciativa i l'esperit emprenedor.

Premis, novetats i inscripcions

Seguint l'estructura d'un projecte empresarial, es premien els projectes segons les següents categories.

Premis generals:

  1. Premi emprenedor.
  2. Premi economia social i solidària.
Premis segons els sectors professionals:
  1. Premi energia, sostenibilitat i medi ambient.
  2. Premi salut, esport i benestar.
  3. Premi educació, cultura i lleure.
  4. Premi hoteleria i turisme.
  5. Premi indústria 4.0 i transformació digital
  6. Premi ICIL-gestió logística.
Aquest darrer guardó vinculat a la logística s'incorpora com a novetat en aquesta 11a edició. Una altra de les novetats d'enguany és que es farà una menció especial a la millor proposta comercial (vídeo) dels projectes presentats a la convocatòria i durant el curs es durà a terme una experiència pilot: una formació dirigida a docents d'empresa i iniciativa emprenedora amb l'objectiu de millorar la competència emprenedora a la formació professional a través del suport i l'acompanyament al professorat durant el desenvolupament del projecte empresarial a la seva assignatura.

A mitjan juny del 2020 tindrà lloc l'acte d'entrega de premis. Els terminis de presentació de les candidatures són:
  • Preinscripció dels projectes i participants: fins al 18 de març de 2020.
  • Presentació dels projectes: fins al 07 de maig de 2020.

Documents relacionats
Enllaços relacionats