Què en fem, d'una?... i de moltes?

| Tema: Cooperació internacional

Escoles i universitats han sol·licitat una pròrroga per poder desenvolupar les seves propostes

L'àrea de Cooperació de l'AMB obre un concurs social d'idees, destinat a l'alumnat d'escoles i universitats de disseny industrial i d'enginyeria tècnica industrial, per tal de buscar solució a la sobreacumulació d'armilles a les platges de Lesbos.

Atenció: el termini per presentar propostes s'allarga fins el 14 de maig de 2018.

Aquestes armilles han salvat les vides de milers de persones refugiades però ara es troben a les platges de Lesbos acumulades i provoquen un greu problema de contaminació mediambiental. 

Es busquen solucions creatives i pràctiques de transformació d'una armilla en un objecte d'ús quotidià, per tal d'afrontar el problema de sostenibilitat ambiental i garantir així els drets dels refugiats.

Els alumnes d'escoles i universitats de disseny i enginyeria industrial tenen temps fins al 9 d'abril per enviar les seves propostes creatives. Les idees seleccionades s'implementaran en el projecte i la guanyadora serà premiada amb un viatge a Lesbos per conèixer in situ les accions que s'estan duent a terme.

Aquest concurs està sota el paraigua d'un projecte amb refugiats que el Servei de Cooperació de l'AMB està portant a terme juntament amb Lesvos Solidarity.