IX Trobada de la Subxarxa Andina de CIDEU

| Tema: AMB

L'AMB modera un taller sobre mobilitat urbana

Pelayo Martínez parlant als tècnics
Pelayo Martínez parlant als tècnics
La ciutat de Cuenca a Equador va acollir del 27 al 29 de novembre del 2014 la IX Trobada de la Subxarxa Andina de CIDEU (Centre Iberoamericà de Desenvolupament Estratègic Urbà), en la que van participar més de 80 representants de 14 ciutats de Llatinoamèrica.

Durant les jornades es van compartir experiències i bones pràctiques desenvolupades per les ciutats de Bogotà (Colòmbia), Cuenca (Equador), Cartagena d'Índies (Colòmbia), Lima (Perú) i La Paz (Bolívia) vinculades a l'urbanisme Inclusiu, que serà el tema a tractar en la propera trobada anual CIDEU que tindrà lloc a Buenos Aires. Es van realitzar dos tallers sobre innovació social i mobilitat. Aquest darrer va comptar amb la presència del director de Transport i Mobilitat de l'AMB, Pelayo Martínez, que va moderar el debat i va exposar diferents exemples i solucions sobre aquest tema que s'han aplicat a l'entorn metropolità de Barcelona en els darrers 40 anys.

Tenint en compte els bons resultats obtinguts en els tallers, CIDEU ha decidit que aplicarà el mateix tipus de metodologia de treball en les trobades de les subxarxes que realitzarà properament.

Documents relacionats
Enllaços relacionats