Collboni visita Collserola

| Tema: Natura

El president de l'AMB s'interessa per la campanya de prevenció d'incendis

Avui 10 de maig, el president del Consorci del Parc Natural de la Serra de Collserola, Jaume Collboni, ha visitat instal·lacions i espais del Parc per conèixer les actuacions previstes i les novetats de la campanya de prevenció d’incendis forestals d’aquest estiu. 

El director gerent, Raimon Roda, i el cap del Servei de Medi Natural i Territori, Joan Vilamú, han explicat el funcionament general del Dispositiu de Prevenció d’Incendis forestals de l’Àrea Metropolitana de Barcelona i s’ha visitat el centre de comandament del dispositiu. 

A continuació el president s’ha desplaçat al turó d’en Corts en el barri de Sarrià-Sant Gervasi, per veure in situ les actuacions forestals a les franges de protecció de Barcelona. El recorregut ha finalitzat en la torre de vigilància al turó de Sant Pere Màrtir, des d’on es gaudeix d’una visió molt àmplia de la serra i del conjunt l’àrea metropolitana.

Durant la visita també s’han abordat altres aspectes de la gestió del Parc Natural com els efectes de la sequera i la intervenció en el paisatge forestal en el marc del canvi global que afecta a la serra i s’ha posat de manifest la necessitat de consolidar el projecte de parc natural en les dinàmiques metropolitanes.

On
Marker
Consorci del Parc Natural de Collserola Barcelona