3r seminari en línia Metropolitan Talks

| Tema: Relacions internacionals

Els temes principals tractats van ser el transport públic i la mobilitat

Imatge de la reunió

El 15 de setembre va tenir lloc el tercer seminari en línia de la iniciativa REthinking Metropolises. Els principals objectius de la sessió van ser analitzar l'impacte de la covid-19 a les tres àrees metropolitanes europees participants i els canvis en la mobilitat i el transport públic a les metròpolis europees causats per la pandèmia de la covid-19.

Els temes centrals del seminari es van dedicar al transport públic i a la mobilitat durant la pandèmia de la covid-19: quines mesures han pres les metròpolis per proporcionar transport públic segur durant la pandèmia, com ha anat canviant la covid-19 els hàbits dels ciutadans respecte al transport públic i la mobilitat o com pot ser que la crisi de la covid-19 sigui una oportunitat per replantejar-se la mobilitat en general i impulsar la mobilitat sostenible.

El seminari en línia el va organitzar l'Àrea Metropolitana de Katowice (Metropolia GZM) amb el suport de la xarxa European Metropolitan Authorities (EMA). Hi van participar José Manuel Ribeiro, alcalde de Valongo, Àrea Metropolitana de Porto; Angeliki Stogia, membre executiva de Medi Ambient, Planificació i Transports de l'Ajuntament de Manchester, Gran Manchester; i Olaf Schade, cap de districte de l'Autoritat del Districte d'Ennepe-Ruhr, Metropolis Ruhr.

El projecte REthinking Metropolises té la voluntat d'intercanviar experiències entre representants polítics de la xarxa EMA per trobar solucions als nous reptes sorgits arran de la pandèmia de la covid-19  i les afectacions a la vida dels residents i les economies de les àrees metropolitanes.

Documents relacionats