Torna la Jugatecambiental

| Tema: Parcs, Platges

Comencen les activitats als parcs i a les platges

Una activita a la Jugatecambiental del parc de Can Zam

El cap de setmana del 18 i 19 de setembre arrenca la programació de tardor de les Jugatecambientals dels parcs i platges metropolitans. Les propostes es poden consultar al perfil d'Instagram de cadascun dels espais i també al web de l'AMB. La temporada finalitzarà el darrer cap de setmana de novembre. 

Aquesta tardor es faran activitats en un total de 41 Jucatecambientals. Són propostes per gaudir en família i descobrir els valors d'aquests espais i d'aspectes relacionats amb la natura, el medi ambient i la sostenibilitat.

Una de les novetats de la temporada és la incorporació de la Jugatecambiental del parc dels Jardins de la Font del Rector a Sant Climent de Llobregat. Aquest espai, que s'ha afegit recentment a la xarxa de parcs metropolitans, començarà amb una programació en dissabte en una zona associada a la Biblitoteca de Ca l'Altisent.

La Jugatecambiental segueix oferint un servei de préstec gratuït d'eines per a la reparació de bicicletes in situ. Els bicikits estan disponibles des de la temporada passada i es poden demanar al personal d'atenció al públic. A més a més, als parc de Can Zam i de la Fontsanta es poden fer passejades amb la Cleta, una bicicleta familiar de passeig.

Totes les activitats de les Jugatecambientals s'adaptaran a l'aforament i als protocols de prevenció de la covid-19 que marquin les autoritats competents en cada moment. L'ús de mascareta serà imprescindible, així com la distància de seguretat i la neteja i desinfecció de mans i materials.

Amb l'objectiu de donar cabuda a més famílies de manera segura, s'ampliarà l'horari de totes les activitats. Hi haurà diferents torns i entre un grup i un altre es desinfectaran els materials. Totes les activitats tindran places limitades i cal inscriure-s'hi a la mateixa Jugatecambiental en el moment de participar-hi.

El 15è cicle d'activitats als parcs, platges i rius metropolitans

El 15è cicle d'activitats als parcs, platges i rius metropolitans, que l'AMB organitza conjuntament amb el Museu de Ciències Naturals, també es rependrà el cap de setmana del 18 i 19 de setembre. La programació de tardor inclou noves propostes adreçades a tot tipus de públic, com "La nit de les papallones", al parc de les Palmeres; "Vine a la verema!", al parc de la Fontsanta; "Contes al parc", al Bosc de Can Gorgs, o "Uns amics ben animals", al parc de la Solana. Una altra gran novetat és el curs intensiu de fotografia de natura, que tindrà lloc el 25 de setembre al parc Riu Llobregat, a Cornellà.

Totes les activitats d'aquest cicle també estaran sotmeses als protocols de prevenció de la covid-19 i les restriccions d'aforament corresponents a les normatives vigents. Les places són limitades i es requereix inscripció prèvia al Museu de Ciències Naturals per telèfon (93 256 22 20 de dilluns a divendres de 10 a 13 h) o bé per correu electrònic (activitatsmetropolitanes@bcn.cat). Les inscripcions s'obren 10 dies hàbils abans de la realització de les activitats i es tanquen el divendres previ. La inscripció no estarà confirmada fins que no es rebi una resposta positiva del servei de reserves.

Documents relacionats
Publicacions relacionades