Obres al parc de Can Zam

Tornar

| Tema: Parcs

Reposició de l'àmbit afectat per la L9 i inici de les obres de millora

El parc de Can Zam torna al seu disseny original després de la finalització dels treballs de reposició de l'àmbit afectat per les obres de la línia L9 del metro. Els veïns ja poden tornar a accedir-hi mitjançant els camins en forma de zeta i envoltats de vegetació.

Alhora, el parc comença la fase I de les obres de millora, amb l'objectiu principal de transformar-lo en un espai més verd. Aquestes obres, que es preveu que finalitzin el proper estiu, són una reivindicació veïnal històrica.

S'ampliaran les zones de gespa del parc, que es reguen amb aigua freàtica; es construirà un nou espai de jocs infantils de grans dimensions al costat del llac, i es crearan diverses zones de pícnic i estacions amb elements per a realitzar gimnàstica a l'aire lliure. També, es construirà un nou equipament, l'aula d'educació ambiental, que està previst que s'inauguri aquest estiu.

Galeria d'imatges

Enllaços relacionats

Prova: $provaURL