Nova Jugatecambiental

| Tema: Parcs

El Jardí Botànic Històric tindrà Jugatecambiental

La Jugatecambiental del parc del Jardí Botànic Històric de Barcelona entrarà en funcionament el 15 de novembre. De moment hi ha activitats previstes els dies 15, 22 i 29 de novembre, totes adreçades a un públic familiar.

En cadascuna d'aquestes jornades s'ofereix una activitat guiada pels experts dels Amics del Jardí Botànic de Barcelona, mentre que el primer i darrer dia també es podrà visitar l'hort i fer un taller de plantació de llavors. Per al dia 22 s'ha organitzat una visita guiada que ens descobrirà alguns secrets d'aquest jardí amagat i poc conegut de Barcelona. A més, la Jugatecambiental ofereix informació sobre aquest parc i el del Jardí Botànic, i sobre els valors de tots dos. La Jugatecambiental serà, sobretot, un espai de joc per gaudir amb tota la família.
 
Aquesta és la 21a Jugatecambiental de la xarxa de parcs metropolitans de l'AMB. Durant tot el 2015, les altres 20 Jugatecambientals han funcionat amb gran èxit de participació: hi han passat més de 12.000 persones. El 29 de novembre serà la darrera jornada d'activitats a les Jugatecambientals de la temporada 2015. L'oferta d'activitats es reprendrà el mes de març del 2016.

Tota la informació relacionada amb les Jugatecambientals es pot consultar al l'agenda del web de l'AMB, i també a través de l'app Infoparcs, en la qual, a més d'informació sobre activitats, es pot trobar la ubicació de la Jugatecambiental de cada parc, així com altres serveis i punts d'interès. 

Vine a l'hort de la masia i planta la teva llavor
Visita guiada al Jardí Botànic Històric

Documents relacionats