Segona edició del curs ZBE

| Tema: Mobilitat sostenible, ZBE

El curs ofereix coneixements per establir una ZBE en un municipi

Curs ZBE

CARNET ha posat en marxa la segona edició el curs de ZBE (zones de baixes emissions) dirigit a professionals de l'Administració pública. Aquest curs pretén oferir als participants els coneixements tècnics necessaris per establir una zona de baixes emissions en un municipi.

Els participants obtindran coneixements d'experiències prèvies i estaran al dia dels nous desenvolupaments del sector.

Properament es posarà en marxa la implantació de diferents ZBE a les ciutats catalanes de més de 20.000 habitants mitjançant una sèrie de plans i legislacions. El curs de ZBE servirà perquè els experts de qualsevol ciutat que implementen una ZBE puguin afrontar reptes importants que ja han sorgit en altres ZBE, com ara ara la manca d'una definició clara de les ZBE o problemes de digitalització, innovació, governança i aplicació, entre d'altres.

El curs es farà a Barcelona, a partir de les 10 h del matí del dilluns 17 d'octubre a la UPC School. La segona i tercera sessió tindran lloc els dies 7 i 14 de novembre a les 9 h a la UPC School i al Campus Nord de la UPC, respectivament.

El curs és de modalitat 100 % presencial i s'impartirà en català i castellà.

Els mentors seran professors de la UPC, així com especialistes externs, tecnòlegs i professionals de l'AMB i d'altres administracions catalanes. A més, les empreses que ofereixen serveis relacionats amb la implementació de ZBE hi aportaran la seva experiència i orientació. Els tallers impartits per especialistes complementaran els coneixements obtinguts posant-los en pràctica fent que els participants resolguin problemes del món real.

Aquest curs està organitzat en col·laboració amb la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC), l'AMB i l'Escola UPC, i cofinançat per l’EIT Urban Mobility.