Premis MobiliCat 2020

| Tema: AMB, Transport

El Bus Metropolità rep el premi d'honor juntament amb la resta del transport públic

Les empreses de transport públic de Catalunya, entre les quals es troba el Bus Metropolità, han rebut el Premi d'Honor dels Premis MobiliCat 2020, en la seva tercera edició. El jurat ha volgut reconèixer la feina dels operadors i empreses de transport, que han garantit la mobilitat universal fins i tot en les etapes del confinament més restrictiu.

Com ha recordat el veredicte del jurat, les companyies, gràcies al seu personal, "des del primer moment, i sense demores, han anat ajustant els protocols i recursos a les diferents necessitats dictades per les autoritats sanitàries i de mobilitat, de manera coordinada, amb un alt nivell de resposta, vetllant per la salut dels seus usuaris i dels seus treballadors, directes i indirectes".

El lliurament de la tercera edició d'aquests premis ha estat presidit pel conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet. Per part de l'AMB ha recollit el guardó el director de l'Àrea de Mobilitat i Transport, Joan Maria Bigas, que va destacar, després d'agrair el premi, que l'AMB s'està "preparant per al futur immediat, pel final d'aquesta crisi sanitària i també per als propers mesos amb la nova mobilitat metropolitana que accelerarà projectes anteriors i que ara es projectaran cap al futur".

Els premis, que atorga la revista MobiliCat –editada per l'Associació de Municipis per la Mobilitat i el Transport Urbà (AMTU)–, reconeixen la tasca que ajuntaments, organitzacions, institucions, emprenedors, entitats o empreses relacionades amb el transport públic, la mobilitat i les seves infraestructures, duen a terme a Catalunya.

Documents relacionats