Experiències en mobilitat sostenible

| Tema: Mobilitat i transport, Mobilitat sostenible

Baden-Württemberg ha pogut conèixer la ZBE i altres projectes metropolitans

Dilluns, 14 de novembre, l'AMB ha rebut la visita d'una delegació del Ministeri de Transports de l'Estat de Baden-Württemberg, la capital del qual és Stuttgart, per compartir experiències de mobilitat sostenible i de la seva gestió intel·ligent.

El vicepresident de Mobilitat, Transport i Sostenibilitat de l'AMB, Antoni Poveda, ha rebut els visitants a les oficines d'AMB Informació, el centre d'informació de la mobilitat metropolitana. A banda de visitar les instal·lacions, Poveda i tècnics de l'AMB han explicat a la comitiva les polítiques de mobilitat impulsades per l'AMB en el darrers anys, que l'han fet pionera a Espanya i referent a Europa.

Entre els projectes que s'han explicat durant la visita, destaquen la ZBE Rondes BCN, el servei de bus exprés del Bus Metropolità i projectes de digitalització de serveis de mobilitat.

L'octubre del 2019, l'AMB i diversos ajuntaments metropolitans ja van fer una visita d'estudi per visitar zones de baixes emissions i mobilitat sostenible a Amsterdam, Stuttgart i Berlín. A Stuttgart es va visitar la zona de baixes emissions, una estació per mesurar la contaminació de l'aire ("Neckartor") i la ruta de la línia del bus express X1.

Documents relacionats
Enllaços relacionats
On
Marker
Oficines d'AMB Informació, Barcelona