Hora del planeta

L'Hora del Planeta se celebra el dissabte 29 de març. Aquesta és una acció promoguda per WWF que ja s'ha convertit en la major iniciativa global en defensa del medi ambient fins al moment. Sota el lema "Apaga la Llum, Il·lumina el Planeta" es pretén cridar l'atenció de tota la societat i actuar contra el canvi climàtic.L'AMB s'adhereix a aquesta iniciativa amb l'apagada de llums dels edificis de la seu de la institució a la Zona Franca.

No serà l'única iniciatica. Una de les accions més novedosa en la campanya d'enguany és l'actuació anomenada "Apaga Internet". Durant aquesta hora moltes webs i blocs s'apagaran per demostrar la seva implicació en la lluita contra el canvi climàtic. El web de l'AMB també s'apagarà.

L'AMB també treballa activament en aquesta lluita a través del Pla de Sostenibilitat de l'AMB (PSAMB), on hi ha diferents accions per a la mitigació i adaptació al canvi climàtic, com per exemple l'Estratègia de Gestió del Carboni. A més, compta amb el Programa Metropolità d'Educació per a la Sostenibilitat (PMES), mitjançant el qual s'ofereixen activitats gratuïtes d'educació i sensibilització relacionades amb aquesta problemàtica.

Educació per a la Sostenibilitat
Estratègia del Carboni de l'AMB
PSAMB
Prova: $provaURL