Matinals temàtiques

| Tema: Sostenibilitat

Activitats combinades per a recerca o per a gent gran

Matinals temàtiques

L'AMB ofereix combinacions d'activitats formatives segons un eix temàtic (recursos i residus, el cicle de l'aigua, energia i canvi climàtic, salut ambiental, etc.) amb l'objectiu de donar a conèixer la realitat del territori metropolità. En una mateixa sortida es pot visitar una instal·lació o espai metropolità i realitzar-hi activitats.

Properes matinals previstes:

7 de març. GENT GRAN. De 10 a 13 h. Lloc provisional: PIV Sant Adrià de Besòs

Es tracta d'una matinal de dilluns pensada per a la gent gran en què, a través de tallers participatius, es presenta la relació entre el nostre estil de vida i consum i el medi ambient, els impactes en el nostre entorn més pròxim.

El 7 de març es presenta el taller És un bluf l'economia circular?, que adreça la complexitat del cicle de vida dels materials d'objectes quotidians o de subproductes d'una activitat industrial i de la gestió metropolitana dels materials per tal d'incorporar-los en el circuit productiu; es reflexiona en grup i es treballa a partir d'objectes de consum quotidians o d'un polígon industrial. Amb el taller Funcionem amb renovables? es dóna l'oportunitat d'experimentar amb diverses fonts d'energia renovable diferents: solar tèrmica, solar fotovoltaica, eòlica i minihidràulica. 

19 d'abril. RECERCA. De 9 a 13 hores amb visita guiada + taller. Lloc: Ecoparc de Barcelona

Vols saber més sobre els recursos i els residus a l'entorn metropolità?

Documents relacionats
Enllaços relacionats