Participació al Som Elèctrics

Tornar

| Tema: Fotolineres

L'AMB presenta la innovadora fotolinera instal·lada a Molins de Rei


L'AMB ha participat al quart congrés Som Elèctrics, sobre transició energètica i mobilitat elèctrica, que va tenir lloc els dies 6 i 7 de juny al Museu Nacional de la Ciència i la Tècnica de Catalunya, a Terrassa. El lema d'enguany era "Mobilitat, Responsabilitat, Sostenibilitat!".

La Direcció de Serveis Ambientals de l'administració metropolitana va presentar el projecte de fotolineres que s'està implantant al territori metropolità. La ponència va girar a l'entorn de la innovadora fotolinera V2G que l'AMB ha instal·lat a Molins de Rei, que és la primera fotolinera pública bidireccional de l'Estat.

Idees de futur

El programa de la trobada ha inclòs intervencions de diferents experts en la temàtica vinculats a empreses i institucions, com el Clúster de l'Energia Eficient de Catalunya, Schneider Electric, Circutor, el CSIC o el Port de Barcelona. També destaquen les ponències de Susana Bañares, de Red Eléctrica de España (REE), o de Gerrit Stumpe, de Siemens. El debat final ha estat moderat pel meteoròleg Francesc Mauri.

A més dels projectes relacionats amb la transició energètica i el vehicle elèctric, com el que ha presentat l'AMB, també s'han presentat altres idees relacionades amb les autopistes elèctriques, el nou model energètic a la Xina, les bateries de liti i el futur del transport marítim.

Enllaços relacionats

Projectes relacionats

 • Fotolineres laborals metropolitanes

  Municipi:
  , Castelldefels, Cornellà de Llobregat, Esplugues de Llobregat, Gavà, L'Hospitalet de Llobregat, Molins de Rei, Montgat, Sant Andreu de la Barca, Sant Boi de Llobregat, Sant Climent de Llobregat, Sant Feliu de Llobregat, Sant Vicenç dels Horts, Viladecans
  Temes:
  Energies renovables, Fotolineres
  Estat:
  Realitzat

On

 • Marker

  Museu Nacional de la Ciència i la Tècnica de Catalunya (Terrassa)