Premis FPemprèn

| Tema: Formació professional

Convocada la 13a edició d'aquests guardons per a projectes emprenedors en l'FP

L'AMB i la Fundació BCN Formació Professional han convocat la 13a edició dels Premis FPemprèn, que volen reconèixer i premiar els millors projectes de caire emprenedor de l'alumnat d'FP que estudia a l'àrea metropolitana de Barcelona.

La finalitat dels premis és potenciar el reconeixement i el prestigi social de l'FP, així com reconèixer alguns valors entre l'alumnat d'FP, molt especialment els relacionats amb la iniciativa i l'esperit emprenedor.

Premis, novetats i inscripcions

La novetat més destacable d'aquesta edició és la menció "FPemprèn pel talent femení", dirigida a projectes desenvolupats per dones, que poden ser presentats individualment o en equips formats només per dones.

Els premis es classifiquen en 8 categories:
  1. Premi Emprenedor
  2. Premi Economia Social i Solidària
  3. Premi Energia, Sostenibilitat i Medi Ambient
  4. Premi Salut, Esport i Benestar
  5. Premi Educació, Cultura i Lleure
  6. Premi Hoteleria i Turisme
  7. Premi Indústria 4.0 i Transformació Digital
  8. Premi ICIL-Gestió Logística
El jurat dels Premis FPemprèn està format per professionals amb coneixement i experiència en l'àmbit de l'emprenedoria de la Fundació BCN Formació Professional, Barcelona Activa, la Cambra de Comerç de Barcelona, el Consorci d'Educació de Barcelona, la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC), Sèniors per a l'Orientació del Talent Emprenedor (ASENCAT), Seed&Click, Crowdfunding i Business Angel Network, l'Àrea Metropolitana de Barcelona, el Departament d'Educació i la Fundació Cercle d'Economia.

El termini de preinscripció de candidatures finalitza el 18 de març del 2022.

Documents relacionats
Enllaços relacionats