Sol·licitud de participació en processos de selecció d'ocupació interina o temporal

Tornar

L'AMB publica convocatòries de processos de selecció d'ocupació pública, interina o temporal, per cobrir places vacants i possibles suplències del personal de la plantilla.

Des d'aquesta pàgina podeu descarregar el model de sol·licitud per participar de forma presencial en aquests processos de selecció, accedir al formulari electrònic per fer el tràmit en línia, i conèixer les convocatòries vigents.

Estat:
En termini
Tema:
Administració AMB
Subtema:
Recursos humans
Sub-Subtema:
Sol·licitud de participació en processos de selecció interina o temporal
Responsable AMB:
Recursos Humans

Informació prèvia

Descripció

Avís

Abans de procedir consulteu les convocatòries vigents a la pàgina Ocupació pública d'aquest web


Les convocatòries d'ocupació interina o temporal que publica l'AMB tenen l'objectiu de cobrir places vacants i possibles suplències del personal de la plantilla.

Podeu consultar les convocatòries vigents a la pàgina Ocupació pública d'aquest web.

Ofertes d'ocupació pública de l'AMB

Podeu participar en aquests processos de selecció de forma presencial o en línia.

Si ho feu presencialment, és imprescindible fer servir sempre el formulari-model de sol·licitud de participació en processos de selecció d'ocupació interina o temporal que podeu descarregar des d'aquesta pàgina. Amb la sol·licitud, heu d'adjuntar la resta de documentació requerida en la convocatòria concreta.

Si ho feu en línia, la sol·licitud es fa a través del formulari electrònic i per tant, només haureu d'adjuntar la resta de documentació requerida.


A qui va dirigit

A qualsevol persona que compleixi els requisits establerts a les bases reguladores de cada convocatòria.


Terminis

Es pot sol·licitar en en el termini establert a les bases reguladores de cada convocatòria.

Puja

Tràmits i formularis

Presencial

Per participar, presencialment, en un procés de selecció d'ocupació pública, interina o temporal, cal descarregar el model de sol·licitud de participació, emplenar-lo i signar-lo.

Aquest document, amb la resta de documentació requerida, s'ha de presentar al:

Registre General de l'Àrea Metropolitana de Barcelona
Carrer 62, núm.16-18, Edifici A, planta baixa, 08040 Barcelona.
Horari: de dilluns a divendres de 9 a 14 hores.

Com arribar-hi

La sol·licitud també es pot presentar d'acord amb el que determina l'article 16 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre (LPACAP).

En cas de presentar-la a través d'una oficina de Correus o en el registre presencial d'una altra administració pública, cal tenir en compte que s'ha de fer com a correu administratiu, és a dir, s'ha de presentar la documentació en un sobre obert i la sol·licitud ha de ser registrada amb el dia i hora en què s'ha fet la presentació.

Per assegurar la gestió de les sol·licituds presentades per aquesta via, es recomana enviar un correu electrònic a Recursos Humans de l'AMB, adjuntant la sol·licitud degudament registrada a:

seleccio@amb.cat

Puja

En línia
La sol·licitud  es fa a través del formulari electrònic de participació en processos de selecció d'ocupació interina o temporal, al que podeu accedir fent clic al botó Sol·licitud en línia i, per tant, només haureu d'adjuntar la resta de documentació requerida.

Aquesta via de presentació electrònica requereix que us identifiqueu digitalment, mitjançant un número de mòbil a través de l'idCAT Mòbil, o bé mitjançant altres sistemes d'identificació digital.

Llegiu atentament les instruccions abans d'iniciar el tràmit, així com les bases de la convocatòria corresponent i prepareu la documentació en format pdf que caldrà que adjunteu a la vostra sol·licitud.

Resposta de l'Administració

Totes les comunicacions dels processos de selecció d'ocupació interina o temporal s'efectuaran mitjançant publicació a la pàgina web de l'AMB Ocupació pública

Puja