L'AMB posa en funcionament el servei especial de bus metropolità que connectarà les dues platges de Sant Adrià de Besòs

| Tema: Autobusos

El servei, gratuït, funcionarà fins el 12 de setembre i enllaçarà les dues platges de Sant Adrià: la del Litoral i la del Fòrum, separades per la desembocadura del riu Besòs

La posada en funcionament d'aquesta línia permetrà que la ciutadania que habitualment utilitzava la platja del Litoral, actualment tancada per contaminació de la sorra, pugui anar a la platja en transport públic, de manera còmoda i sostenible

Avui, divendres 16 de juliol, ha entrat en funcionament el servei especial de bus metropolità que connecta la platja del Litoral amb a la platja del Fòrum (parc de la Pau), ambdues al municipi de Sant Adrià de Besòs, separades per un camí d'1 km i amb la desembocadura del riu Besòs entre les dues.

L'autobús, que funcionarà com una llançadora, té dues parades: la de sortida, a l'avinguda de la Platja (darrera del Camp municipal José Luís Ruiz Casado), i la d'arribada, al carrer de la Pau.

El servei és gratuït, però s'entrega un bitllet sense cost  a cada usuari, per tal de poder fer el seguiment del nombre de passatgers i viatges.

Aquesta línia funcionarà fins el proper 12 de setembre, cada dia de la setmana, de 8 h a 20 h, amb una freqüència de pas de 20 minuts.

Solucions alternatives per gaudir de les platges metropolitanes

Amb aquest servei especial, l'AMB i l'Ajuntament de Sant Adrià de Besòs busquen facilitar que la ciutadania del municipi pugui gaudir de la platja arribant-hi de manera còmoda i directa, afavorint especialment les persones amb mobilitat reduïda, d'edat avançada, que viatgin amb infants o que vagin carregades. El motiu principal és que aquest estiu no es podrà anar a la platja del Litoral, que roman tancada de manera preventiva davant dels indicis de contaminació de la sorra detectats fa uns mesos.

Així, mentre s'analitza quin és el millor procediment per recuperar la qualitat de la sorra de la platja del Litoral, l'AMB ofereix alternatives basades en el transport públic, que evitaran l'ús del cotxe per a desplaçaments curts, alhora que permetran continuar gaudint del principal actiu natural del territori 

Documents relacionats