Taller àrees metropolitanes

| Tema: AMB

Conveni de formació amb CIDEU per fomentar la idea de mancomunar i compartir serveis

L'AMB ha signat amb el Centro Iberoamericano de Desarrollo Estratégico Urbano (CIDEU) el projecte "Taller àrees metropolitanes" que vol promoure el desenvolupament local a partir de la posada en valor del municipalisme i la gestió mancomunada com una forma d'abordar les demandes de la ciutadania, un àmbit en la qual, l'AMB compta amb una gran expertesa.

Per aquest motiu, el projecte promourà la unió de municipis llatinoamericans, i en especial de Centre Amèrica, en mancomunitats per tal de compartir serveis. A més, es facilitarà l'accés a formació especialitzada als tècnics municipals, sobretot en aquelles competències que l'AMB té assignades en el cas de l'àrea metropolitana de Barcelona.

El CIDEU serà l'encarregat d'executar la formació als alumnes del projecte a través de l'Aula Virtual de la Universitat Corporativa.

La data de finalització de les activitats del projecte corresponent a aquest conveni és el 31 de desembre de 2015.

El pressupost total del projecte és de 30.000€, 20.000€ dels quals seran aportats per l'AMB i 10.000€ per part del CIDEU.

La signatura del conveni ha anat a càrrec del vicepresident de l'AMB, Jordi Portabella i de la secretària general del CIDEU, Maravillas Rojo.