CD-Clean a l'EWWR

| Tema: Innovació, Residus, Transport

La nova solució desinfectant es presenta a la setmana de prevenció de residus

El 25 de novembre es presentarà en línia a la Setmana Europea de Reducció de Residus (EWWR) el projecte "CD-Clean COVID-19, nova fórmula de desinfecció", finançat per la convocatòria COVID-19, proposada per l'Institut Europeu d'Innovació i Tecnologia en Mobilitat Urbana (EIT Urban Mobility). CD-Clean Urban Mobility COVID-19 és una solució innovadora, mediambiental, escalable i inspiradora per a les infraestructures de mobilitat com les estacions d'autobús, metro, tren i aeroports.

En aquesta ocasió es vol explicar, en la setmana de conscienciació dels ciutadans sobre la importància de la prevenció i reducció de residus, de quina manera s'aplica CD-Clean, una solució aquosa de màxim efecte antisèptic per a la desinfecció i protecció de superfícies en espais públics, i com la seva aplicació farà disminuir l'ús de productes de neteja convencionals, els residus químics dels quals es concentren en les aigües residuals i tenen un impacte negatiu en el medi ambient.

I es farà a través del seminari web "CD-Clean Urban Mobility COVID-19: long-lasting and waste reduction solution", l'espai indicat per a tots els qui celebren la innovació i entenen els moments de crisi com una oportunitat de canvi verd i sostenible.

Registre al seminari

CD-Clean Urban Mobility COVID-19 ja s'havia presentat amb èxit a la European Green Week després d'haver estat un dels onze projectes aprovats per aquest prestigiós institut en la convocatòria extraordinària de propostes de 5 milions d'euros contra la pandèmia de la covid-19.

Liderada per la corporació internacional Ferrovial, a través de la seva filial Ditecpesa, al projecte hi participen empreses i organitzacions d'Espanya, Bèlgica i Polònia, com Ferrovial, l'Ajuntament de Barcelona, l'AMB, TMB i la fundació Finnova de Brussel·les. 

Documents relacionats