Normas Urbanísticas del Plan General Metropolitano

Volver
  • Títol
    Títol I. Disposicions de caràcter general
    Capítol
    Capítol 5è. De les llicències urbanístiques
    Artículo
    Article 51 - Llicència condicionada a completar la urbanització

Article 51 - Llicència condicionada a completar la urbanització


1. Per atorgar la llicència d'edificació cal que la parcel·la reuneixi tots els elements d'urbanització definits en aquestes Normes, sens perjudici del que preveu l'article 83 de la Llei del Sòl.

2. Això no obstant, s'atorgarà la llicència, condicionada a l'execució de les obres d'urbanització, quan concorrin les circumstàncies següents:

1a. Que l'element d'urbanització que falti no sigui cap dels següents:
a. accés rodat
b. proveïment d'aigües
c. evacuació d'aigües
d. xarxa elèctrica de baixa tensió
2a. Que s'asseguri l'execució simultània o successiva de la urbanització, en un termini que no excedeixi de tres mesos des de l'acabament de l'edificació, mitjançant la constitució de caució en metàl·lic o fons públics, dipositats a la Caixa General de Dipòsits, o a les de la corporació local, aval bancari o hipoteca. La garantia no serà de quantia inferior a l'import calculat de les obres d'urbanització pendents imputables al sol·licitant i, amb aquesta finalitat, en el procediment d'atorgament de la llicència, els tècnics municipals informaran sobre aquests extrems.
Mentre la garantia no sigui constituïda i acreditada en el procediment municipal, l'eficàcia de la llicència quedarà demorada.