Jardins de Joan Salvat Papasseit

Projecte d'ordenació i adequació de l'accessibilitat de la plaça entre els carrers Av. del Remolar i Av. Pompeu Fabra.

Imatge del projecte finalitzat
Stela Salinas
Ficha técnica
  • Fecha del proyecto:
    Enero 2018
    Data inicio de la obra:
    --
    Data fin de la obra:
    --
    Fecha de ejecución:
    Marzo 2019
    Municipio:
    El Prat de Llobregat
    Superficie:
    5.931,90 m2
    Coste:
    1.181.702.89 €
  • Autores:
    Carlos Llinás (AMB)
    Colaboradores:
    Tamie Delgadillo, Ferran Roca, Jordi Larruy, Susana Casino, Jonatan Álvarez, Oriol Paluzie, Arnau Canyas, Marianna Sedrakyan (AMB).
    Contratista:
    BENJUMEA
Descripción

Projecte que reordena i adequa de l'accessibilitat de la plaça situada en la confluència dels carrers Av. del Remolar i Av. Pompeu Fabra. Es tracten els límits per tal de millorar l'accessibilitat, permeabilitat i circulacions tant al voltant com a l'interior de la mateixa, plantejant una plataforma única per la plaça i els carrers adjacents; té un nou estany d'aigua, àrea de jocs infantils amb jocs inclusius, nova instal·lació d'enllumenat, reforç de la  plantació d'arbres i arbustiva i mobiliari urbà.

Dónde