Moda ecològica

Tenyim amb tints naturals

Tema:
Parques
Tipo:
Taller
Cuándo:
(Guardar)
Dónde:
Parc de l'Ermita de Castellbisbal, C/ Estació, 15, 08001, Castellbisbal - Jugatecambiental del parc de l'Ermita  (Ver)
Promotores:
AMB
Museu de Ciències Naturals de Barcelona
Programa:
Ciclo de actividades de espacio público
Descripción

El sector tèxtil contamina molt, però què podem fer nosaltres per minimitzar els efectes d'aquest sector? En aquest taller parlarem sobre la moda ecològica i sostenible i presentarem quins tints naturals podem trobar a la nostra cuina o al mercat. Finalitzarem l'activitat tenyint les peces de roba que els participants portaran i que aconseguiran reutilitzar.

Punt de trobada

Jugatecambiental del parc de l'Ermita

Més informació i inscripcions:

Activitat gratuïta.

És imprescindible inscriure's a:

activitatsmetropolitanes@bcn.cat

93 256 22 20 (de dilluns a divendres de 10 a 13 h)

La inscripció s'obrirà 10 dies hàbils abans de l'inici de l'activitat i es tancarà el divendres abans del dia de l'activitat, a les 13 h. A partir d'aquest moment no es podran acceptar més inscripcions, ja que el Servei d'Inscripció i Reserves estarà tancat i no podrà gestionar-les.

Només podeu considerar confirmada l'activitat si rebeu un correu de confirmació que us assegura que hi esteu inscrits i us informa del lloc i l'hora de trobada. És molt important que guardeu aquest correu per si cal ensenyar-lo als organitzadors en el moment de fer l'activitat.

Durant les activitats, es poden fer fotos generals per divulgar-les i difondre-les en diferents mitjans (publicacions, portal web, xarxes socials...). En cas que no vulgueu aparèixer en aquestes imatges, us demanem que ho comuniqueu al responsable de l'activitat per tenir-ho en consideració.

Marker
Parc de l'Ermita de Castellbisbal C/ Estació, 15, 08001, Castellbisbal - Jugatecambiental del parc de l'Ermita
¿Cómo ir?
Transportes en las inmediaciones de...