La piuladissa de la tardor

Observem ocells al Jardí Botànic de Barcelona

Tema:
Parques
Tipo:
Visita guiada
Cuándo:
(Guardar)
Dónde:
Jardí Botànic de Barcelona, Carrer del Dr. Font i Quer, 2, 08038, Barcelona - Taquilles del Jardí Botànic de Barcelona  (Ver)
Promotores:
AMB
Museu de Ciències Naturals de Barcelona
Programa:
Ciclo de actividades de espacio público
Descripción

El Jardí Botànic de Barcelona ens permet observar una gran diversitat d'ocells, però... com els observem? Com els identifiquem? Quines són les millors èpoques de l'any per fer-ho? Coneixerem els ocells que habiten el jardí amb l'ajuda d'un ornitòleg.

Punt de trobada

Taquilles del Jardí Botànic de Barcelona

Més informació i inscripcions:

Activitat gratuïta.

És imprescindible inscriure's a:

activitatsmetropolitanes@bcn.cat

93 256 22 20 (de dilluns a divendres de 10 a 13 h)

La inscripció s'obrirà 10 dies hàbils abans de l'inici de l'activitat i es tancarà el divendres abans del dia de l'activitat, a les 13 h. A partir d'aquest moment no es podran acceptar més inscripcions, ja que el Servei d'Inscripció i Reserves estarà tancat i no podrà gestionar-les.

Només podeu considerar confirmada l'activitat si rebeu un correu de confirmació que us assegura que hi esteu inscrits i us informa del lloc i l'hora de trobada. És molt important que guardeu aquest correu per si cal ensenyar-lo als organitzadors en el moment de fer l'activitat.

Durant les activitats, es poden fer fotos generals per divulgar-les i difondre-les en diferents mitjans (publicacions, portal web, xarxes socials...). En cas que no vulgueu aparèixer en aquestes imatges, us demanem que ho comuniqueu al responsable de l'activitat per tenir-ho en consideració.

Marker
Jardí Botànic de Barcelona Carrer del Dr. Font i Quer, 2, 08038, Barcelona - Taquilles del Jardí Botànic de Barcelona
¿Cómo ir?
Transportes en las inmediaciones de...