Itinerari botànic al parc de Can Solei i de Ca l'Arnús

Activitat de descoberta de la biodiversitat

Tema:
Parques
Tipo:
Visita guiada
Cuándo:
(Guardar)
Dónde:
Parc de Can Solei i de Ca l'Arnús, 08911, Badalona  (Ver)
Promotores:
AMB
Museu de Ciències Naturals de Barcelona
Programa:
Cicle d'activitats d'espai públic | Minicicle de patrimoni
Descripción

El parc de Can Solei i de Ca l’Arnús és un indret únic a Badalona, amb edificacions singulars i uns jardins romàntics que acullen una gran riquesa vegetal, amb arbres d’orígens molt diversos. De la mà d’un expert, farem un itinerari per tal de descobrir la vegetació i els diferents exemplars botànics del parc, alguns dels quals molt singulars, com ara la nolina.

Activitat adreçada al públic familiar (infants a partir de 5 anys).

Punt de trobada

Jugatecambiental del parc. Entrada pel carrer Seu d'Urgell.

A càrrec de

Més informació i inscripcions

Activitat gratuïta.

És imprescindible inscriure's a:

activitatsmetropolitanes@bcn.cat

93 256 22 20 (de dilluns a divendres de 10 a 13 h). La inscripció s'obrirà 10 dies hàbils abans de l'inici de l'activitat i es tancarà el divendres abans del dia de l'activitat, a les 13 h.

A partir d'aquest moment no es podran acceptar més inscripcions, ja que el Servei d'Inscripció i Reserves estarà tancat i no podrà gestionar-les. Només podeu considerar confirmada l'activitat si rebeu un correu de confirmació que us assegura que hi esteu inscrits i us informa del lloc i l'hora de trobada. És molt important que guardeu aquest correu per si cal ensenyar-lo als organitzadors en el moment de fer l'activitat.

Durant les activitats, es poden fer fotos generals per divulgar-les i difondre-les en diferents mitjans (publicacions, portal web, xarxes socials...). En cas que no vulgueu aparèixer en aquestes imatges, us demanem que ho comuniqueu al responsable de l'activitat per tenir-ho en consideració.

Marker
Parc de Can Solei i de Ca l'Arnús 08911, Badalona
¿Cómo ir?
Transportes en las inmediaciones de...
Equipamientos relacionados
Puntos de interés relacionados
  • $escapeTool.html($relacionat_puntinteres_alt_)
    Categoria:
    Jugatecambiental
    Descripció:
    La Jugatecambiental del parc de Can Solei i de Ca l'Arnús és un espai de descoberta i joc familiar. La dinamitzen dues entitats que ofereixen activitats de caire diferent: d'una banda, propostes de participació més lliure amb elements de creativitat plàstica i tallers, que recolzen les activitats dirigides per una segona entitat formada per experts naturalistes i que tenen com a objectiu conèixer els valors de la natura del parc.

Proyectos relacionados