Ajudants d'ornitòlegs

Volver

Revisem les caixes niu del parc

Caixes niu

Tema:
Parques
Tipo:
Visita guiada
Cuándo:
(Guardar)
Dónde:
Jugatecambiental del parc del Canal de la Infanta, Carrer de Maria Aurèlia Capmany, 20, 08940, Cornellà de Llobregat  (activitatdetail.veure_mapa)
Promotores:
AMB
Museu de Ciències Naturals de Barcelona
Programa:
Jugatecambiental
Ciclo de actividades de espacio público

Descripción

Us heu fixat que als parcs metropolitans hi ha instal·lades caixes niu? Per què serveixen? Les ocupa algun animal? Descobrirem per a que serveixen i revisarem les caixes instal·lades en aquest parc per veure qui les està ocupant!

Punt de trobada:

Ens trobarem a la Jugatecambiental del parc del Canal de la Infanta, just al costat de l'àrea de jocs infantils

Més informació:

Activitat gratuïta. És imprescindible la inscripció prèvia a:
activmuseuciencies@bcn.cat
Tel. 93 256 22 20 (de dilluns a divendres de 10 a 13 h)

La inscripció s'obrirà 10 dies hàbils abans de l'inici de l'activitat i es tancarà el divendres previ a la seva realització a les 13 h. Passat aquest moment no es podran acceptar més inscripcions, donat que el Sevei d'inscripció i reserves restarà tancat i no podrà gestionar-les.

Només podeu donar per confirmada l'activitat si rebeu un correu de confirmació que us assegura que esteu inscrits i us informa  del punt, hora i lloc de trobada. És molt important que guardeu aquest correu per si cal ensenyar-lo als organitzadors en el moment de l'activitat.

El control de l'aforament, donades les condicions de pandèmia, serà molt estricte i no es podran admetre participants sense inscripció amb el correu de confirmació que ho acrediti.

L'activitat te un aforament limitat i es realitza amb les mesures de seguretat vigents en cada moment segons l'evolució de la pandèmia de la covid-19. Aquestes normes poden comportar que s'anul•li o s'ajorni activitat. Consulteu la informació actualitzada al canals de comunicació habituals a www.amb.cat/agenda i www.agenda.museuciencies.cat.

Dónde

Marker

Jugatecambiental del parc del Canal de la Infanta Carrer de Maria Aurèlia Capmany, 20, 08940, Cornellà de Llobregat

¿Cómo ir?
Transportes en las inmediaciones de...

Puntos de interés relacionados

  • Canal de la Infanta

    Jugatecambiental

    La Jugatecambiental d'aquest parc s'ubica a prop dels jocs infantils. Es fan activitats i jocs sobre l'aigua, el nostre entorn natural, consum responsable, estalvi energètic, residus... Aquesta Jug...

Equipamientos relacionados

Prova: $provaURL