Jardí de papallones i hotel d'insectes del parc Nou

Recurs educatiu i participatiu
Imatge de la publicació
Tema:
Parques
Público:
Educació no reglada, ciutadania, famílies i lleure
Tipo:
Divulgativo
Edición:
Folleto
Soportes:
Electrónico
Sinopsis

Fullet divulgatiu sobre el "Jardí de papallones i l'hotel d'insectes" del parc Nou. Aquest espai és un recurs educatiu i participatiu en el qual s'hi desenvolupen tasques de manteniment de l'espai i estudis de biodiversitat a través del joc i l'observació.

Autor:
AMB
Lugar y fecha:
Barcelona 2020
Idiomas disponibles:
Catalán
Publicaciones relacionadas
  • Imatge de la publicació
    Tema:
    Biodiversidad, Parques
    Tipo:
    Didáctico
    Público:
    Educació no reglada, ciutadania, famílies i lleure
    Edición:
    Folleto
    Soporte:
    Papel
Equipamientos relacionados
  • El parque Nou
    Municipios:
    El Prat de Llobregat
    Inauguración:
    1983
    Superficie:
    143.760,85 m2
Puntos de interés relacionados
  • $escapeTool.html($relacionat_puntinteres_alt_)
    Categoria:
    Interés ambiental
    Descripció:
    El jardí de les papallones del parc Nou és un recurs educatiu per observar, identificar i estudiar els insectes i les plantes, saber com es relacionen i quina importància tenen per al nostre entorn. S'ha dissenyat per afavorir la presència de papallones i altres insectes, que contribueixen a la biodiversitat del parc, enriqueixen el patrimoni natural i són indicadors de salut ambiental. És un espai dinàmic i obert a la participació en les tasques de manteniment i també en l'estudi de la biodiversitat, amb el seguiment de la presència d'insectes, papallones i altres espècies.
  • $escapeTool.html($relacionat_puntinteres_alt_)
    Categoria:
    Espacios participativos
    Descripció:
    El jardí de papallones del parc Nou és un recurs educatiu per observar, identificar i estudiar els insectes i les plantes, saber com es relacionen i quina importància tenen per al nostre entorn. S'ha dissenyat per afavorir la presència de papallones i altres insectes, que contribueixen a la biodiversitat del parc, enriqueixen el patrimoni natural i són indicadors de salut ambiental. És un espai dinàmic i obert a la participació en les tasques de manteniment i també en l'estudi de la biodiversitat, amb el seguiment de la presència d'insectes, papallones i altres espècies.
Proyectos relacionados
  • Municipio:
    Badalona, Barberà del Vallès, Barcelona, Cerdanyola del Vallès, Cornellà de Llobregat, El Prat de Llobregat, Esplugues de Llobregat, Sant Boi de Llobregat, Sant Joan Despí, Sant Just Desvern, Santa Coloma de Gramenet, Viladecans
    Temas:
    Biodiversidad, Parques
    Estado:
    En proceso
  • Municipio:
    Badalona, Barcelona, Cerdanyola del Vallès, Cornellà de Llobregat, El Prat de Llobregat, Esplugues de Llobregat, Sant Boi de Llobregat, Sant Joan Despí, Santa Coloma de Gramenet, Viladecans
    Temas:
    Biodiversidad, Parques, Playas
    Estado:
    En proceso