Trobada de jugatecambientals

| Tema: Parques

Jornada d'intercanvi de tècnics, empreses i entitats gestores de Jugatecambiental

Prop de 40 persones entre tècnics i empreses i entitats gestores de les Jugatecambientals van poder gaudir d'una jornada d'intercanvi de recursos el passat dia 16 de febrer a l'AMB. L'objectiu d'aquesta trobada era intercanviar idees i exposar els recursos que fan servir al seu municipi les diferents Jugatecambientals: jocs per a l'espai de joc, propostes d'activitats, tallers, etc.

Aquesta és la segona trobada d'aquestes característiques, tot i que en aquesta ocasió amb un caire més pràctic i interactiu, cosa que va ser valorada positivament pels participants.

La jornada també va facilitar que els diferents equips de professionals que treballen en aquest mateix projecte es coneguessin i podessin compartir les singularitats del seu municipi respecte de la Jugatecambiental, ja que aquest servei educatiu pren una dimensió diferent en cadascun d'aquests espais metropolitans, donades les característiques pròpies del seu entorn, natural, geogràfic, social, etc.

El 2016 serà el segon any de les Jugatecambientals, que porten a terme una programació molt diversa que posa en valors els parcs i platges metropolitans. Enguany ja en són 27. Les programacions de les Jugatecambientals comprenen activitats dirigides per educadors ambientals que donen a conèixer aquests espais, o bé d'altres que tracten diferents temes relacionats amb la sostenibilitat. També compten amb un espai de joc lliure amb jocs de tota mena en el qual tots els assistents hi poden jugar lliurement.

Documentos relacionados