Millora de l'accés a les platges de Viladecans

| Tema: Playas

Es vol reduir el trànsit i afavorir la seguretat dels visitants a l'entorn de les platges

L'AMB ha finalitzat les obres de transformació dels camins per accedir a les platges de la Pineda i de la Murtra dins del municipi de Viladecans. Es tracta d'uns accessos que presentaven deficiències en el paviment, trams sense elements definits de separació entre els vianants i els vehicles, mobiliari en mal estat i vegetació escassa.

La inversió total del projecte és d'aproximadament 600.000 € i l'han finançat l'AMB, l'Ajuntament de Viladecans i el FEDER.

Aquestes obres han servit per millorar la seguretat i comoditat dels conductors, protegir els vianants, renovar el mobiliari i millorar la qualitat paisatgística de l'accés a unes platges envoltades per la Xarxa Natura 2000, un espai protegit amb un alt valor ecològic.

Així, s'ha regulat la circulació, amb prioritat per a vianants i bicicletes i delimitació dels espais per a vehicles privats, s'ha col·locat mobiliari nou i senyals viaris als camins, s'han enjardinat els marges del camí i s'han millorat els accessos a la Murtra i la Pineda.

Documentos relacionados
Dónde
Marker
Murtra i platja de la Pineda Viladecans