Les escoles participen als parcs

| Tema: Parques

Els alumnes de l'escola Lola Anglada es faran càrrec de les plantes d'horta

Els alumnes de l'escola Lola Anglada es faran càrrec de les plantes d'horta

Les escoles ubicades al parc de Can Solei i de Ca l'Arnús de Badalona realitzen diverses activitats en aquest espai verd, que es converteix en aula d'aprenentatge a l'aire lliure alhora que es fomenta el compromís amb la conservació del parc. 

En aquesta línia, l'escola Lola Anglada s'ha implicat en el jardí de les ciències del parc. Una cinquantena d'alumnes de 2n de primària es farà càrrec de les plantes d'horta del jardí, des de fer el planter fins a la recol·lecció, estudiant així el cicle de les plantes i coneixent el sector agrícola de la seva ciutat. El passat 19 de febrer ja van fer la primera acció al jardí, preparant el planter. Les entitats locals Aloc Natura i Conreu Sereny també col·laboren en aquest projecte.

L'activitat ha estat promoguda, de manera conjunta per l'AMB i l'Ajuntament de Badalona.

L'AMB, dins la línia de treball de projectes participatius als parcs metropolitans, treballa conjuntament amb els ajuntaments actuacions on les famílies i escoles s'impliquen en la conservació d'aquests espais públics. S'organitzen tasques de manteniment a les vinyes del parc de la Fontsanta o es fa un seguiment de la presència d'insectes als jardins de papallones del parc de Can Solei i de Ca l'Arnús i del parc de la Fontsanta, entre moltes altres activitats.

Documentos relacionados