L'Hora del Parc a Can Solei i Ca l'Arnús

| Tema: Parques

Activitat familiar organitzada per l'AMPA de l'escola Artur Martorell

L'escola Artur Martorell de Badalona desenvolupa moltes activitats de descoberta, d'experimentació i lúdiques al parc de Can Solei i de Ca l'Arnús.

Aquesta primavera l'AMPA de l'escola ha iniciat l'Hora del Parc, una nova activitat familiar adreçada a nens de totes les edats que té com a objectiu donar a conèixer els valors ambientals del parc, aprendre a observar i escoltar, i recollir dades científiques interessants.



Aquest curs l'Hora del Parc està dedicada als ocells i els seus nius. Durant el mes de març es van revisar les caixes niu del parc i es van netejar per deixar-les a punt perquè els ocells les utilitzessin.

A l'abril, els infants van aprendre a reconèixer els principals ocells del parc a través del cant mitjançant un itinerari auditiu, mentre que els més petits van descobrir els insectes de l'hort del jardí de les ciències.

Aquest tipus d'activitats reben el suport organitzatiu de l'Ajuntament de Badalona i de l'AMB. Es calcula que hi participen una mitjana de 25 infants i una quinzena de pares.

Documentos relacionados
Enlaces relacionados