Festa de la rosa al parc de la Torreblanca

| Tema: Parques

Es va celebrar el 31 de gener i hi van assistir més de 300 persones

Com cada any els Amics de les roses de Sant Feliu de Llobregat van organitzar una plantada popular de roses al parc de Torreblanca en col·laboració amb l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat, l'Ajuntament de Sant Joan Despí, l'Ajuntament de Sant Just Desvern i el Consell Comarcal

La festa va tenir lloc el 31 de gener i hi van assistir més de 300 persones. Es va realitzar una plantada popular de diferents varietats de rosers, tallers de poda, una botifarrada, un concurs de dibuix i un itinerari guiat per un tècnic de l'AMB.

Enguany, a més, els participants van poder conèixer i gaudir de la reforma del roserar.

El passat mes d'octubre, amb una inversió de prop de 230.000 €, es va realitzar una actuació general de millora que va rehabilitar les bancades i va reordenar i renovar les plantacions existents. Així doncs,es va millorar el drenatge i la qualitat del terreny, es van ampliar els camins interiors i es van col·locar vorades i platines metàl·liques entre els parterres de rosers i els passos habilitats per a manteniment i usuaris. També es van fer tasques de millora de les cobertes i de les instal·lacions d'aigua amb la introducció del reg per degoteig.

Documentos relacionados