Nou carril bici Barcelona – Esplugues

| Tema: Movilidad y transporte

S'han adjudicat les obres del nou carril que estarà enllestit en un any

L'AMB ha aprovat l'adjudicació de les obres del nou carril bici que unirà Barcelona i Esplugues de Llobregat, seguint l'eix que marquen l'avinguda Diagonal (Barcelona) i l'avinguda dels Països Catalans (Esplugues).

Segons el vicepresident de Mobilitat i Transport de l'AMB, Antoni Poveda "hem fet un altre pas endavant en un projecte que exemplifica els esforços de l'AMB en matèria de mobilitat: dotar els ciutadans d'infraestructures que facilitin l'ús de modes de transport sostenibles com la bicicleta, evitant així la contaminació del nostre aire, i que a més els permetin moure's de manera ininterrompuda i segura des del Besòs fins al Llobregat, tot travessant Barcelona".

L'empresa millor qualificada en el concurs ha estat Romero Gamero, S.A. (ROGASA). Finalment, el projecte s'ha adjudicat per un import d'1.035.600 € (IVA inclòs).

Es preveu que les obres comencin el proper mes de juny. Els treballs, que tenen una durada estimada de 10 mesos, acabaran el mes d'abril del 2017. El projecte s'ha elaborat des de l'AMB i els estudis Batlle i Roig i SBS.

Aquesta obra servirà per preparar el terreny de cara al foment de l'ús de la bicicleta que està duent a terme l'AMB.

Documentos relacionados
Enlaces relacionados