Millores en les línies de bus

| Tema: Movilidad y transporte

L'AMB implanta un conjunt de millores a la xarxa de bus del Barcelonès Nord

A partir del 15 de març l'AMB implanta un conjunt de millores en la xarxa de bus de línies operades per l'empresa Tusgsal als municipis de Badalona, Montgat i Santa Coloma de Gramenet, totes del Barcelonès Nord.

Millores implementades:

  • Fusió B30 i B31: Amb la fusió d'aquestes dues línies, es millora la cobertura i la regularitat de pas i s'augmenta la freqüència dels vehicles als extrems de la B30. Aquesta acció millora la freqüència, que passa de 20 minuts a 12 minuts, i també la regularitat de pas de tota la línia en el seu conjunt.
  • Ampliació recorregut B2, i millora de la cobertura territorial al barri de Manresà: la B2 allarga el seu recorregut per realitzar una parada addicional i augmentar la cobertura al barri.
  • Ampliació cobertura B34 i B35: Aquestes dues línies connectaran amb l'estació de Montgat Nord, i es realitzarà un canvi de parada final, de manera que donarà cobertura a la zona nord del Pla de Montgat i la connectarà amb el centre del municipi. Igualment, l'antiga parada final de la B34 i la B35, passa a ser coberta per la B30, que en el tram de Montgat tindrà una freqüència de pas de 12 minuts, enlloc dels 20 minuts que tenia fins ara.
  • Millores a la xarxa de Santa Coloma de Gramenet: S'implanten dues parades dobles, una a la plaça de la Vila i una altra a la Rambla Fondo. A més, s'inauguraran 3 trams de carril bus en vies de la xarxa principal, a l'avinguda Pallaresa (Francesc Macià - C/ Amèrica); a l'avinguda Santa Coloma (Passeig Llorenç Serra - Av. Can Peixauet) i a l'avinguda Francesc Macià (C/ Santa Anna - C/ Major).

Documentos relacionados
Enlaces relacionados