Millora dels serveis de bus

| Tema: Movilidad y transporte

Les actuacions es realitzen a cinc línies de la zona del Barcelonès Nord

L'AMB ha millorat el servei de cinc línies de bus metropolità de la zona del Barcelonès Nord. La decisió s'ha pres amb la voluntat que el transport públic s'ajusti a les necessitats dels viatgers, absorbeixi més passatgers, doni resposta a la demanda creixent i es continuï reduint l'ús del vehicle privat, que incideix directament en la contaminació atmosfèrica de la metròpolis.

Concretament, l'AMB ha millorat el servei de les línies de bus metropolità B14, B23, B30, B34 i B35, que formen part del servei de transport públic del Barcelonès Nord, gestionat per l'operadora Tusgsal.

Millores realitzades

En el cas de la línia B14, s'ha ajustat el recorregut per afegir una nova parada al CAP Singuerlín i, en el cas de la B23, s'ha modificat el recorregut a la parada origen-final de la Maquinista per ajustar-se als nous sentits de circulació dels carrers.

A la línia B30, que connecta Santa Coloma de Gramenet amb Montgat, s'afegeixen expedicions de reforç en hora punta de matí, amb l'objectiu de reforçar el servei, garantir que tots els viatgers puguin pujar a l'autobús i mantenir la puntualitat.

Quant a les línies B34 i B35, s'han ajustat els horaris en caps de setmana i feiners d'agost per garantir el compliment de l'horari i la regularitat en el seu recorregut, que va ser ampliat recentment per connectar amb l'estació de Montgat Nord.

Documentos relacionados
Enlaces relacionados