Bicibox a Montcada i Reixac

| Tema: Movilidad y transporte

Aquest municipi metropolità s'incorpora a la xarxa del Bicibox

Seguint amb la nova tanda de municipis que passen a formar part de la xarxa Bicibox, dilluns dia 1, l'alcaldessa de Montcada i Reixac, Laura Campos, i el vicepresident de Mobilitat i Transport de l'AMB, Antoni Poveda, van presentar el primer mòdul del Bicibox que s'ha instal·lat al municipi.

L'aparcament segur per a bicicletes privades ha estat ubicat al costat de l'estació de RENFE (carrer de la Generalitat), per potenciar la intermodalitat entre els diferents modes de transport, i consta de 14 places. També s'ha instal·lat un altre mòdul de 7 places a l'altre extrem del municipi, al carrer Tarragona, al costat de la biblioteca.

Amb Montcada i Reixac i Molins de Rei, que va inaugurar el seu primer mòdul de 14 places el dia 29 de gener, ja són 15 els municipis metropolitans que formen part de la xarxa Bicibox.

El servei ha tingut un comportament excel·lent el 2015, amb gairebé 170.000 bicicletes estacionades (un 36% més que el 2014) i 5.486 usuaris registrats, un 60% més que fa un any. Durant el 2015 també s'ha incrementat el servei en 119 places, fins a arribar a les 1.540 places en servei.

Documentos relacionados
Enlaces relacionados