Aparcament Metropolità reactivat

| Tema: Turismo

El servei de l'app de zones blaves i verdes s'activa a dos dels sis municipis metropolitans

Captura de pantalla


El servei de l'aplicació mòbil AMB Aparcament Metropolità s'ha activat als municipis de Sant Just Desvern i Barcelona i, progressivament, es tornarà a instaurar a la resta de municipis metropolitans que ja estan integrats en l'app metropolitana. Aquesta app facilitata el funcionament de les àrees d'estacionament regulat: zones verdes i blaves.

Des de l'activació de l'estat d'alarma i durant els darrers mesos, als municipis metropolitans no s'han multat les infraccions d'estacionament a les àrees regulades en superfície (àrees verda i blava) que estaven integrades en l'app AMB Aparcament Metropolità. Aquestes  zones regulades corresponen a sis municipis metropolitans: Badalona (706 places), l'Hospitalet de Llobregat (1.843 places), Sant Joan Despí (960 places), Sant Just Desvern (461 places), Santa Coloma de Gramenet (249 places) i Barcelona (unes 50.000 places). A partir d'avui, dilluns, es torna a instaurar el control del compliment de la normativa d'estacionament a Barcelona i Sant Just Desvern. Durant els propers dies s'anirà activant als quatre municipis restants.

Properament, s'incorporaran a l'app AMB Aparcament Metropolità tres municipis metropolitans més: Esplugues de Llobregat, amb 462 places; Castelldefels, amb 1.102 places; i el Prat de Llobregat, amb 1.798 places. En total, l'app integrarà més de 57.000 places.

Documentos relacionados