AMBtempsbus ara és AMB Mobilitat

| Tema: Movilidad y transporte, Movilidad sostenible, Servicios digitales

L'AMB fa evolucionar la seva app de mobilitat amb noves funcionalitats

AMB Mobilitat introdueix novetats referides a serveis i funcions, que converteixen l'app en una eina encara més útil i pràctica per al ciutadà, amb una visió 360 graus de la mobilitat metropolitana.



Noves funcionalitats

L'app AMB Mobilitat integra, amb la nova versió, el sistema de router de Google Maps que permet a l'usuari cercar la seva ruta o itinerari d'un punt A a un punt B, per obtenir el millor recorregut en transport públic, amb la possibilitat de combinar al més eficaçment possible diferents mitjans de transport o escollir quin es vol fer servir.

També integra, amb la nova versió, la xarxa del Bicibox, l'aparcament segur de l'AMB per a bicicletes privades, i tota la xarxa pedalable metropolitana, incloent-hi la de Barcelona.

Finalment, AMB Mobilitat incorpora la missatgeria automàtica per informar d'avisos importants, com ara els episodis de contaminació atmosfèrica i alteracions greus del servei. Aquests missatges arribaran al telèfon mòbil independentment de si l'usuari té oberta l'aplicació o no. Aquest servei s'activarà per als usuaris que ho desitgin.

Descarregar la nova app AMB Mobilitat

Fins al canvi de nom, AMBTempsbus, igual que la resta d'apps de l'AMB, ha continuat guanyant en ús dia a dia, amb més de 400.000 descàrregues. Actualment té 122.319 usuaris i 308.637 descàrregues en la versió Android i 7.716 usuaris i 112.000 descàrregues en la versió iOS. Pel que fa al nombre de consultes diàries, les xifres oscil·len entre 298.000 i 300.000.

Nou centre AMB Informació

A finals de l'any 2016, l'empresa d'informació del transport públic de l'AMB, CETRAMSA, va passar a denominar-se AMB INFORMACIÓ I SERVEIS SA, amb el clar objectiu de ser, a mitjà i llarg termini, el nou centre d'informació de la mobilitat metropolitana, així com l'empresa d'informació i atenció al ciutadà de totes les competències relacionades amb l'AMB.

Documentos relacionados