Servei d'assessorament del programa "Compartim un futur"

Nou serveis per a centres educatius, entitats, associacions, persones...

El programa d'educació ambiental de l'AMB Compartim un Futur posa a disposició dels usuaris un nou servei d'assessorament per a centres educatius, associacions, entitats o qualsevol persona interessada en el programa.

Aquest servei es pot sol·licitar omplint el formulari en línia o trucant al telèfon 93 851 51 58.

Servei de xat 671 33 23 12

Què ofereix?
  • Desplaçament de l'equip assessor al centre educatiu, entitat, associació o empresa que ho demani per explicar l'oferta educativa del programa (sencer o bé sobre algun tema en concret).
  • Explicació personalitzada de les programacions especials trimestrals de l’oferta de ciutadania i formació no reglada.
  • Informació complementària per preparar una activitat o una visita o bé per dur a terme les activitats prèvies i posteriors.
  • Informació i assessorament en els projectes d'Aprenentatge i Servei (ApS) i de Servei Comunitari que ofereix l'AMB.
  • Rebre i gestionar les propostes de millora dels usuaris en qualsevol dels àmbits del programa (gestió, reserves, activitats, materials, etc.).
  • Assessorament específic per a centres d'educació especial.

També es pot fer arribar qualsevol altra consulta o necessitat que no estigui indicada en el llistat anterior.

*
*
*
*

Protecció de dades

Le informamos de que sus datos se incorporarán a una base de datos responsabilidad del Área Metropolitana de Barcelona (AMB) para dar respuesta a sus peticiones. Sus datos no serán cedidos a terceros y, después de haber recibido respuesta, serán conservados por obligación legal como parte del registro de expedientes del AMB. Para más información, consulte nuestra Política de privacidad.

Para acceder, rectificar o suprimir sus datos y ejercer sus derechos, puede dirigirse, con una copia de su DNI, a Servicios Jurídicos, Ejercicio de Derechos, Área Metropolitana de Barcelona, c/ 62, n.º 16-18, edificio A – Zona Franca 08040 Barcelona o o bien por instancia genérica.