Sorteig de la promoció PISA

| Tema: Vivienda

S'estableix l'ordre de tria de 75 habitatges de protecció oficial a Cornellà de Llobregat

El 29 d'octubre, l'IMPSOL i l'Ajuntament de Cornellà de Llobregat van realitzar el sorteig de 75 habitatges amb protecció oficial de règim general i preu concertat de la promoció PISA d'aquesta localitat. El sorteig es va dur a terme pel sistema de bombo i es va retransmetre en directe per Youtube ja que es va fer sense públic per les restriccions causades per la covid-19.

L'acte va estar presidit pel tinent d'alcalde de Política Territorial i Espai Públic de l'Ajuntament de Cornellà de Llobregat, Antonio Martínez Flor, i pel gerent de l'AMB i conseller delegat de l'IMPSOL, Ramon Torra.

Al sorteig es van presentar 344 peticions per a un total de 75 habitatges. 

La promoció PISA disposa de 85 habitatges (10 en lloguer segons conveni entre l'IMPSOL i l'Ajuntament i els 75 que s'han sortejat), 58 places d'aparcament, 13 trasters i 1 local. 

El projecte es construeix a l'avinguda República Argentina, 21, al barri de la Gavarra de Cornellà de Llobregat. És un projecte de nova construcció d'un edifici plurifamiliar aïllat, als quatre vents, amb un equipament i un local comercial en planta baixa. La finalització i lliurament dels habitatges està prevista per al segon trimestre de 2021.

Documentos relacionados
Dónde
Marker
Ajuntament de Cornellà de Llobregat Cornellà de Llobregat Sala de Plens