Un segon trimestre ple d'activitats

| Tema: Sostenibilidad

Han participat més de 10.000 alumnes més de 500 activitats

Imatge d'una visita

El Pla Metropolità d'Educació per a la Sostenibilitat (PMES) finalitza el segon trimestre del curs amb la participació de més de 10.000 alumnes repartits en més de 500 activitats, 137 centres escolars i 26 municipis metropolitans, a més d'altres de fora del territori. Any rere any, el PMES dirigit a les escoles augmenta en nombre d'activitats i també diversifica i amplia la seva oferta i temàtiques des de P3 fins a l'educació secundària post obligatòria.

Durant el segon trimestre del curs 2014-2015 dos de cada tres activitats han estat tallers a l'aula. En aquest tipus d'activitat l'equip educatiu del PMES es trasllada als centres escolars per tractar temes de residus, aigua, energia, canvi climàtic o salut ambiental. Aquest darrer és, sense dubte, el tema estrella del programa, ja que compta amb més de 100 activitats per les que han passat més de 2500 alumnes que han après com l'entorn pot afectar la salut de les persones i com podem millorar la nostra salut, la dels altres i la del medi ambient.

Les visites a les instal·lacions continuen sent el pilar del programa i la participació és molt elevada. Destaca la depuradora de Sant Feliu de Llobregat, la visita combinada a la depuradora i Casa de les Aïgues de Montcada i Reixac, i la planta de triatge d'envasos de Gavà-Viladecans. Entre les tres activitats s'han fet 85 sessions diferents.

Documentos relacionados