Setmana Sense Soroll 2020

| Tema: Educación ambiental

El programa Compartim un Futur s'hi afegeix amb nous tallers

Imatge del cartell de la Setmana Sense Soroll 2019

El programa d'educació ambiental Compartim un Futur de l'AMB se suma a la Setmana Sense Soroll 2020 (SSS2020) amb dues noves activitats de prevenció de contaminació acústica adreçat al públic escolar, a banda d'altres recursos i tallers presentats en altres edicions de la SSS2020. 

Durant aquesta setmana, que enguany es serà a finals del mes d'abril, la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat i la Diputació de Barcelona, conjuntament amb la Generalitat de Catalunya i l'AMB, ofereixen recursos de suport als ens locals sota el catàleg de recursos La Xarxa sona bé.

Els recursos del catàleg La Xarxa sona bé 2020 tenen com a objectiu donar suport als ens locals per tal que impulsin i desenvolupin alguna actuació de sensibilització en l'àmbit de la prevenció del soroll. 

Activitats metropolitanes

El programa Compartim un Futur, a banda de recursos complementaris i recursos de préstec com ara el "Semàfor acústic", presentarà dues noves activitats. Juntament amb la més consolidada "Stop soroll!", s'ofereixen les activitats "Cuidem la terra per viure millor!" dirigida a persones amb necessitats especifiques de suport educatiu (NESE) i "Menys sorolls i més somriures" tallers de 30 minuts dirigits a públic familiar i infantil.

Durant la Setmana Sense Soroll se celebraran arreu de Catalunya tot un seguit d'iniciatives associades a la divulgació i la sensibilització dels problemes de la contaminació acústica, així com el control i les eines de gestió per poder reduir-la. Aquestes activitats tenen la col·laboració de tots els agents implicats: administracions, ciutadania, centres escolars o empreses relacionades.

Documentos relacionados