Pobresa energètica

| Tema: Energia

L'AMB assisteix a unes jornades sobre aquesta problemàtica

El passat dimecres 2 de juliol l'AMB va assistir, a Sabadell, a la Jornada "Eines per a l'acció contra la pobresa energètica" organitzada per la Diputació de Barcelona i l'Ajuntament de Sabadell.

En aquesta jornada de debat i reflexió van participar més d'un centenar de professionals que van intercanviar experiències, eines i propostes per evitar talls de subministrament de serveis bàsics de ciutadans en situacions límits que no poden fer front a les factures d'electricitat, gas o aigua. També es va subratllar la importància de realitzar formació sobre eficiència energètica amb famílies i ciutadans.

Algunes experiències destacades durant la jornada van ser la iniciativa de voluntariat "Fuel poverty group" de  Ecoserveis (associació mediambientalista) i l'ONG Fundació ABD, que vol capacitar a la ciutadania en l'àmbit de l'eficiència energètica; l'acord entre AMB i Agbar per evitar tallar el subministrament de l'aigua a cap llar metropolitana i les experiències municipals d'ajuntaments com ara,  Barcelona, el Prat de Llobregat, Cornellà de Llobregat, Sant Boi de Llobregat i Sant Cugat del Vallès.

Documentos relacionados