El PMES s'acomiada del curs

| Tema: Sostenibilidad

De setembre a juny s'han realitzat gairebé 1.300 activitats d'educació per a la sostenibilitat

L'arribada de l'estiu significa el final de les classes i també del programa d'activitats que el PMES ofereix a escoles i instituts durant el curs escolar. Des del setembre fins al juny s'han realitzat gairebé 1.300  activitats, que han permès que gairebé 9.000 alumnes i professorat gaudeixin de la seva proposta educativa per la sostenibilitat. Les activitats centrades en el residus i l'aigua han estat les més sol·licitades, i ha tingut un gran èxit el taller de salut ambiental.

El PMES però, no fa vacances: es continua treballant de cara al curs vinent per oferir activitats millors i més variades, com 'Experimentem el canvi' o 'Recursos en transformació'. També, durant tot el juliol, el programa seguirà oferint les seves activitats i visites guiades a les persones que ho sol·licitin.

Totes les activitats del PMES són gratuïtes i s'ofereixen tant en el format d'activitat a l'aula, on un educador es desplaça al centre, com en el format de visites guiades a les diferents instal·lacions de tractament d'aigua i de residus de l'entorn metropolità, o visites al medi natural metropolità.

Per a més informació o reserves, podeu contactar al telèfon 93 238 93 51 o a través del correu electrònic. També us podeu descarregar el nou catàleg d'activitats.

Documentos relacionados
Enlaces relacionados