Dia Mundial de l'Educació Ambiental

Volver

| Tema: Educación ambiental

"Compartim un futur" hi celebrarà la seva trobada d'educadors


Durant el Dia Mundial de l'Educació ambiental, que se celebra el 26 de gener, 35 educadors del programa d'educació ambiental de l'AMB "Compartim un futur" es reuniran al parc badaloní de Can Solei i de Ca l'Arnús per rebre formació sobre el treball amb persones amb discapacitat o diversitat funcional i sobre com dissenyar activitats inclusives, a càrrec de l'associació barcelonina JOCVIU.

Els professionals que sensibilitzen i eduquen sobre medi ambient també reflexionaran sobre educació i sobre el mateix programa d'educació ambiental metropolità. 

"Compartim un futur" de l'AMB vol sensibilitzar i educar sobre medi ambient, promoure el pensament crític i oferir a la ciutadania les eines i els valors necessaris per fer un canvi d'hàbits que siguin sostenibles, a través d'una àmplia oferta d'activitats educatives. 

La del divenvdres dia 26 serà la quarta temporada de la trobada anual entre tots els educadors del programa. La darrera es va celebrar a l'octubre del 2016 i va servir, entre altres objectius, per assolir l'èxit d'una activitat educativa. El programa d'educació ambiental de l'AMB "Compartim un futur" assoleix una participació anual de prop de 50.000 persones amb un augment del nombre de participants del 70% des del 2009.

Gràfic Evolució participants Compartim un futur

Enlaces relacionados

Equipamientos relacionados

Dónde

  • Marker

    Parc de Can Solei i de Ca l'Arnús