Casals d'estiu 2020

| Tema: Educación ambiental

L'AMB ha desenvolupat un protocol per gaudir de les activitats de manera segura

Casal d'estiu

Després de mesos sense dur a terme activitats presencials, el programa Compartim un Futur oferirà activitats per a casals i famílies aquest estiu 2020. 

Seguint els criteris establerts per la Generalitat de Catalunya, l'AMB ha triat les activitats que puguin dur-se a terme mantenint la distància mínima de seguretat de 2 metres entre participants, i s'ha desenvolupat un protocol específic. Aquest document inclou les consideracions que cal prendre abans, durant i després de l'activitat per tal de garantir la seguretat tant de l'educador com dels participants. Una de les mesures que implantades és, per exemple, que l'educador o educadora han d'anar amb mascareta i han de dur sempre gel hidroalcohòlic.

Activitats d'educació ambiental

El programa Compartim un Futur ofereix fins a una desena d'activitats diverses relacionades amb l'educació ambiental, com ara activitats sobre contaminació atomsfèrica o biodiversitat. Aquestes activitats es faran únicament a l'aire lliure i estan pensades majoritàriament per a infants de 6 a 12 anys, famílies, educació especial i grups d'adults. A més, s'ha reduït el material en algunes activitats per assegurar que tot es pugui desinfectar correctament abans i després de fer-les.

Ja es poden reservar les places a través de la central de reserves reserves.compartim@amb.cat o trucant al telèfon 93 238 93 51 i es podran fer des del dilluns 29 de juny del 2020 fins a finals de juliol. 

Documentos relacionados
Enlaces relacionados
Publicaciones relacionadas