Valors en l'educació

| Tema: Formación profesional

Jornada virtual sobre ètica i transparència en centres socioeducatius

El passat 11 de juny una jornada virtual de l'Agència de Transparència de l'AMB va permetre reflexionar sobre l'ètica i la transparència en els àmbits socioeducactius metropolitans en general i en els d'FP en particular. 

En aquesta nova Aula de Transparència, el director de l'Area de Desenvolupament Social i Econòmic, Héctor Santcovsky, va destacar que per fer front als reptes ocasionats per la pandèmia de la COVID-19 és més rellevant que mai la relació entre l'ètica i el projecte polític. També va ressaltar la importància de la tasca dels mestres en la transmissió de valors com ara la lluita contra la banalitat i l'esforç.

Per la seva banda, la responsable dels programes d'FP, Núria Galan, va exposar la situació de la formació professional a l'àmbit metropolità i els principals programes que impulsa l'AMB en col·laboració amb la Fundació BCN Formació Professional. En aquest sentit, va explicar que s'està fent especial èmfasi en la participació de les dones en les diverses famílies professionals, sobretot en les relacionades amb la indústria i el manteniment, que són les que ofereixen condicions de treball millors i més inserció laboral.

A més, la jornada va comptar amb la intervenció de diversos membres de la Fundació Pere Tarrés, que van parlar sobre la importància de la transparència als centres educatius de l'àmbit metropolità. 

Documentos relacionados