L'FP dual als ajuntaments

| Tema: Formación profesional

Es presenta una guia pràctica per facilitar-ne la implementació

L'AMB i la Fundació BCN Formació Professional han presentat la Guia pràctica per implementar l'FP dual als ajuntaments amb l'objectiu de donar-la a conèixer i facilitar-ne l'extensió. L'acte s'ha dut a terme dimarts 5 de juliol a la Biblioteca el Molí de Molins de Rei.

La guia parteix de l'experiència de dotze ajuntaments que ja tenen alumnes d'FP dual a la seva estructura. La guia analitza com sorgeix la iniciativa, com es va implementar, quines barreres s'han detectat i quines propostes hi ha per millorar l'experiència.

Extensió de l'FP dual

Com a síntesi de les experiències dels ajuntaments amb FP dual i d'altra informació complementària, la guia presenta una sèrie d'eines per acompanyar i facilitar l'adopció i l'extensió de l'FP dual als ens locals. Destaca, en el document, una sèrie d'arguments favorables a l'impuls d'aquesta modalitat de l'FP, un resum dels passos que cal seguir per acollir alumnes d'FP dual i un calendari orientatiu amb la informació tècnica més rellevant.

A la presentació hi han participat l'alcalde de la ciutat de Molins de Rei, Xavier Paz, que ha donat la benvinguda als assistents. Han intervengut la vicepresidenta de l'Àrea de Desenvolupament Social i Econòmic de l'AMB, Montserrat Ballarín, el coordinador de Observatori de l'FP de la Fundació, Àngel Tarriño, i el  president executiu de l'Agència FPCAT, Fabian Mohedano. 

Enlaces relacionados
Dónde
Marker
Biblioteca el Molí Molins de Rei