Formació davant l’emergència social

| Tema: Políticas sociales

Setè curs del CUESB per a professionals sobre urgències i emergències socials

Taula del curs i estudiants

El passat mes d'octubre es va desenvolupar a les dependències del Centre d'Urgències i Emergències Socials de Barcelona (CUESB) la 7a edició del curs formatiu de 20 hores adreçat als professionals de serveis socials, policia local i protecció civil dels municipis metropolitans adherits al conveni entre l'AMB i l'Institut Municipal de Serveis Socials de Barcelona que regula la cooperació i col·laboració per dotar els municipis metropolitans de serveis assistencials en urgències i emergències socials.

L'objectiu del curs és facilitar eines als professionals per conèixer i aplicar els continguts del conveni al seu territori i poder donar suport i col·laborar amb els equips en les situacions d'emergència o catàstrofe que així ho requereixin. La formació afavoreix millorar la resposta davant de situacions d'alt impacte emocional sobre els mateixos professionals i les persones que atenen.

Impartida per professionals del CUESB, aquesta formació permet compartir la seva expertesa en urgències i emergències socials, i es tracten temes sobre ventilació emocional, primers auxilis psicològics, comunicació de males notícies i autocura dels professionals.

En aquesta edició, hi han participat 23 professionals procedents de 9 municipis diferents: Cervelló, Corbera de Llobregat, Sant Cugat del Vallès, el Prat de Llobregat, Montcada i Reixac, Sant Adrià de Besòs, Sant Just Desvern, Badalona i Santa Coloma de Gramenet.

Enlaces relacionados
Dónde
Marker
Seu del CUESB Carrer de la Llacuna, 25, 08005, Barcelona