Obres de pavimentació a la ronda Litoral el cap de setmana de Pasqua

Els treballs tallaran la circulació des de les 15 h del divendres fins a les 17 h del dissabte entre la Barceloneta i Selva de Mar, en sentit Besòs L'AMB renovarà amb aquesta actuació 22.400 m2 d'asfalt, que millorarà la seguretat en la conducció

Obres pavimentació ronda Litoral

Aquest cap de setmana de Pasqua, des de les 15 h del Divendres Sant fins a les 17 h del Dissabte Sant, l'AMB portarà a terme tasques de pavimentació d'un tram de la ronda Litoral en sentit Besòs, concretament entre la Barceloneta i el carrer de la Selva de Mar. Amb aquesta campanya es renovaran 22.400 m2 de paviment, que requereixen una inversió de 280.000 €.

Es tracta d'uns treballs sense periodicitat fixa, ja que s'executen quan es detecten defectes puntuals de l'asfalt gràcies a la vigilància contínua de l'estat dels paviments. Aquestes intervencions correctives formen part del manteniment de les rondes i s'acostumen a fer en períodes festius per minimitzar l'impacte i les afectacions als conductors. L'any passat es van renovar 50.000 m2 d'asfalt.

Les obres comportaran les següents afectacions al trànsit de la ronda Litoral (B-10):

  • Tall total de circulació en aquest tram de la ronda Litoral en sentit Besòs entre les 15 h del 15 d'abril i les 17 h del 16 d'abril. Els desviaments es faran per la calçada lateral (avinguda del Litoral) entre la sortida 22 (Barceloneta) i la incorporació 24 (Besòs) en aquest sentit de la marxa.
  • Les incorporacions 22 (Barceloneta) i 23 (Poble Nou) quedaran afectades i romandran tancades durant tota l'actuació.
L'AMB informarà degudament els usuaris de les restriccions de circulació, així com dels itineraris alternatius que poden seguir. Tot i així, es recomana l'ús de vies diferents mentre durin les restriccions.

Documentos relacionados
Enlaces relacionados
Dónde
Marker
Sortida 22 sentit Besòs, Barcelona
Marker
Incorporació 24 sentit Besòs, Barcelona