La xarxa de transport públic adapta els horaris al toc de queda aprovat pel govern amb motiu de la sisena onada de contagis per covid

L'aprovació del toc de queda anul·la els serveis ininterromputs anunciats per a les nits dels dissabtes, inclosa la nit de Cap d'Any
Metro, FGC, i TRAM finalitzaran el seu servei a les 2 de la matinada els divendres i vigílies de festiu
La nit del 24 al 25 de desembre, com és habitual, el servei finalitzarà a les 23 h en els operadors ferroviaris: metro TMB, FGC i Rodalies Renfe. Pel que fa a TRAM i al bus TMB, efectuaran les darreres sortides de terminal a les 22 h
El servei de Nitbus de l'AMB i els autobusos nocturns de la Generalitat mantindran l'horari.

En virtut de les mesures anunciades pel Govern d'aplicar restriccions des d'aquest divendres 24 de desembre fins al 7 de gener, el transport públic de l'àrea de Barcelona adaptarà els horaris de servei durant els 14 dies de vigència. Així ho ha decidit l'ATM, a instàncies de les administracions consorciades i els principals operadors de transport públic, davant de la decisió del Govern d'establir el toc de queda.

En primer lloc, el toc de queda anul·la els serveis ininterromputs anunciats per a les nits dels dissabtes, incloses les nits del 24 i del 31 de desembre. 

Així, el servei finalitzarà a les 2 de la matinada a les línies de metro, FGC i TRAM els divendres i vigílies de festiu. 

Tal com es va anunciar i és habitual cada any, la nit del 24 al 25 de desembre el servei finalitzarà a les 23 h en els operadors ferroviaris: metro TMB, FGC i Rodalies Renfe. Pel que fa al TRAM i al bus TMB, efectuaran les darreres sortides de terminal a les 22 h.

Bus nocturn

El servei de Nitbus de l'AMB i els autobusos nocturns de la Generalitat mantindran l'horari habitual per facilitar la mobilitat de tots els treballadors.

Mascareta obligatòria ben posada i silenci 

Davant l'actual onada de contagis per covid, es recorda als usuaris l'ús obligatori de la mascareta ben posada dins el transport públic i la recomanació d'estar en silenci durant el trajecte, dues mesures de protecció i prevenció enfront de la covid. 

Documentos relacionados